Lifewise-logo.png

Bij De Zorgtafel werken wij volgens het methodisch kader Life Wise (LifeWise.nl). Op alle locaties zijn zeer betrokken medewerkers die iedere dag samen met jou rust en ritme in je leven proberen te creëren, zodat je meer overzicht krijgt en aan je toekomstplannen kunt werken.

De LifeWise methode biedt handvatten. De ondersteuning is gebaseerd op 4 pijlers: verbinden, stabiliseren, ontwikkelen en inbedden. Je krijgt persoonlijke doelen en een route naar stabiliteit, sociale contacten en zelfstandigheid.

Door de samenwerking met Middin en Cordaan en volgens de methode LifeWise te werken is De Zorgtafel inventief in het vinden van passende oplossingen voor jouw problemen. 


hkz_logo.png

               www.keurmerk.nl

Keurmerk

De Zorgtafel heeft op 12 juli 2019 het certificaat HKZ behaald op basis van een goed doorlopen externe audit van het Keurmerkinstituut. Dit keurmerk wordt afgegeven op basis van Kwaliteitsnormen. Kwaliteit is bij De Zorgtafel een belangrijk speerpunt. Op 24 juli 2020 heeft De Zorgtafel de jaarlijkse audit van het Keurmerkinstituut wederom uitstekend doorlopen!

 

      hkz_logo.png

    www.keurmerk.nl

 sbb-beeldmerk-300x300.png

      SBB

      ZorgkaartNederland

Contact

  De Zorgtafel
Postbus 724
4330 AS Middelburg
  085 13 05 714
  [infodezorgtafel.nl]
  Kvk. 74407953

schoenen.jpg

facebook.png