Cliëntondersteuning

Als je bij De Zorgtafel woont, kan het zijn dat je met vragen komt te zitten. In eerste instantie ga je samen met je persoonlijke begeleider kijken of je vragen beantwoord kunnen worden. 

Het kan ook voorkomen dat je er samen niet uit komt en dat je advies wilt van een externe partij. Voor deze vragen of ondersteuning zijn wij aangesloten bij https://zorgbelang-brabant.nl/. Hier werken onafhankelijke cliëntondersteuners waar je kosteloos met al jouw vragen terecht kunt over het regelen en uitvoeren van zorg. Er wordt altijd gewerkt vanuit jouw belang en als het nodig is, wordt jouw netwerk er ook bij betrokken. 


Contact Cliëntondersteuning langdurige zorg (Wlz)

0900 – 243 81 81 / clientondersteuner@zorgbelang-brabant.nl


Vertrouwenspersoon

Het streven bij De Zorgtafel is altijd dat we op een goede manier de zorg verlenen die en cliënt nodig heeft. Maar soms kun jij dat als cliënt heel anders ervaren. Een voorbeeld kan zijn dat je niet tevreden bent over de zorg die je krijgt of dat je vind dat er niet goed naar je geluisterd wordt. Het beste is om er eerst met ons over te praten. maar soms is dit niet voldoende en komen we er samen niet uit. Je kunt dan een onafhankelijk vertrouwenspersoon inschakelen. Er wordt dan samen gekeken naar de beste oplossing. Een vertrouwenspersoon helpt je verder door:

  • naar je te luisteren
  • met je mee te denken
  • je te informeren en te adviseren

https://zorgbelang-brabant.nl/ werkt met een team van onafhankelijke vertrouwenspersonen. Je kunt haar bereiken door te bellen of door een mail te sturen.

Contact Vertrouwenspersoon

06 - 57277008 / jjanssen@zorgbelang-brabant.nl

Geschillencommissie Zorg Algemeen

Als je als cliënt niet tevreden bent over de klachtafhandeling via de klachtenprocedure van De Zorgtafel, dan kun je een klacht neerleggen bij Geschillencommissie Zorg Algemeen. Het proces hiervoor kun je terug lezen op https://www.degeschillencommissie.nl/procesinformatie.
Bij Geschillencommissie Zorg Algemeen kun je via het externe, online klachtenformulier je klacht invullen (https://www.degeschillencommissiezorg.nl/contact/). Of je kunt contact opnemen via onderstaande contactgegevens.


Geschillencommissie Zorg Algemeen

Postadres: Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bezoekadres: Bordewijklaan 46 2591 XR Den Haag Telefoonnummer: 070 - 310 53 10. Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

 

      hkz_logo.png

    www.keurmerk.nl

 sbb-beeldmerk-300x300.png

      SBB

 

Contact

  De Zorgtafel
Transportweg 5
4387 PE Vlissingen
  085 13 05 714
  [infodezorgtafel.nl]
  Kvk. 74407953

schoenen.jpg

facebook.png